Alles in eigen beheer

UPP werkt exclusief voor de Nederlandse markt samen met Abcoya. Dit bedrijf heeft al 20 jaar ervaring in LED toepassingen en bestaat uit een team gespecialiseerde ingenieurs met sterke branche specifieke kennis. Een ervaren inkoopteam zoekt zorgvuldig naar hoogwaardige, kosteneffectieve componenten en materialen, terwijl ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam ernaar streeft de prestaties van producten te verbeteren.

De fabriek van Abcoya is gevestigd in Shenzhen, China. Dit betekent dat we producten kunnen produceren om kosteneffectief en uiterst concurrerend te zijn.

De fabriek van Abcoya is in Europese handen en dat maakt deze uniek in de markt. Aangezien het gehele productieproces onder toezicht staat van Nederlandse, Duitse en Zwitserse experts, heeft abcoya strikte procedures ingevoerd die ervoor zorgen dat onze producten voldoen aan de Europese kwaliteitsniveaus.

Veiligheid en
CE-conformiteit

Onze LED systemen voldoen aan de Europese normen, waardoor het voldoet aan CE, EMC. Het systeem wordt onderworpen aan strenge veiligheidstests, zodat aan alle toepasselijke wettelijke eisen wordt voldaan.

Kwaliteit onder alle weersomstandigheden

De bruikbare temperaturen kunnen variëren van -20 ° C tot 50 ° C. Bovendien kan het systeem worden gebruikt binnen de grenzen van 20-90% relatieve vochtigheid, niet-condenserend. hoge robuustheid maakt de systemen weerbestendig.
De leds die worden gebruikt, leveren een extreem hoge helderheid, wat betekent dat het uiterlijk levendig en merkgetrouw is tijdens wedstrijden, zelfs onder felle kunstlichtbronnen of in direct zonlicht.

Certificeringen

De strikte productieprocedures in combinatie met hoogwaardige materialen en componenten zorgen ervoor dat het LED-display zowel krachtig als betrouwbaar is.
Abcoya is een ISO9001 / 14001 gecertificeerd bedrijf. De productie van Abcoya wordt gecontroleerd en gecertificeerd door TUV-SUD.

Onderhoud

UPP werkt samen met TSS uit Elburg. Dit gerenommeerde bedrijf heeft landelijke dekking als het gaat om technische medewerkers. Zij verzorgen de plaatsingen en het onderhoud van de LED producten. Bij eventuele problemen met de LED Boarding zijn wij altijd in de buurt.

Animatie

De animaties op de LED Boarding kunnen een groot verschil maken. De impact wordt bepaald door degene die dit weet te creëren. UPP heeft dit huis. Uiteraard op basis van uw briefing kunnen wij de animaties voor u maken. Onze specialisten hebben alle kennis en verzorgen de opmaak van de animatie binnen 48 uur.

Financiering

Voor met name sportverenigingen is de aanschaf van bijvoorbeeld LED Boarding een behoorlijke investering. UPP biedt diverse biedt buiten directe aankoop of het huren van de LED Boarding ook de mogelijkheid om tot huurkoop over te gaan. Zo krijgt u tijd om uw sponsorinkomsten veilig te stellen en creëert u voldoende bodem om aan de financiële verplichtingen te voldoen. UPP kan u adviseren en voldoende referenties geven.