Onze LED producten

Uythof Position Projects (UPP) is al 30 jaar een begrip in de (sport) markt. Met deze ervaring is het bieden van kwaliteit een logisch gevolg. De reden om te werken met de producten van UPP heeft altijd te maken met het genereren van exposure. Inmiddels is dat geëvolueerd richting LED oplossingen. In de sportmarkt heeft UPP daar een prachtige positie en ervaring opgebouwd.

Wij hebben alles in eigen hand en kunnen met u maatwerk samenstellen. U heeft de keuze tussen koop, huurkoop of het huren van de LED producten.

LED Boarding

Veelal heb je rondom de sportvelden louter statische reclameborden. Dat is reclame die eenmalig verkocht kan worden. Een heel behoorlijke uitbreiding waren de rollboarding systemen; daarmee werd de verkoopkracht rondom het hoofdveld enorm versterkt. Inmiddels heeft de LED Boarding – ook bij de amateurverenigingen – haar intrede gedaan. Het zorgt niet alleen voor een enorme verfraaiing van het sportpark; commercieel is het zeer interessant. De mogelijkheden om uit te zenden op de LED Boarding zijn enorm en hebben een enorme communicatiekracht. UPP heeft bewezen kwalitatieve systemen en kan u adviseren over het commerciële model.

LED Sportverlichting

LED Sportverlichting voor sportverenigingen wordt steeds interessanter. Het brengt enorme besparingen met zich mee en begint gemeengoed te worden. UPP werkt samen met Unique Lights uit Sneek. Dit bedrijf werkt al ruim 10 jaar met zeer kwalitatieve producten in de LED Sportverlichting en heeft een uitstekende naam in de markt.

De keuze voor LED Sportverlichting hangt van veel factoren af zoals windbelasting, situering en gebruik van velden, lichtnormen, sterkte van de masten en gewenste bediening.

Onze specialisten brengen dit voor de vereniging in kaart en komen met een duidelijk advies. Uiteraard heeft de beslissing voor een belangrijk gedeelte te maken met de terugverdientijd. UPP kan voor uw vereniging dit helpen in kaart te brengen en heeft uitstekende referenties die hierbij willen helpen.

LED Scoreborden

Het scorebord wordt door iedere toeschouwer vele malen per wedstrijd bekeken. Dat is het ideale product om commercieel te benutten. Met LED Scoreborden zijn de commerciële mogelijkheden enorm. Een product dat zich om die reden snel kan terugverdienen en ondertussen een enorme verrijking is rondom het veld.

LED Schermen

LED Schermen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en geven een geweldig bereik. Indien u zichtbaarheid wilt creëren zijn LED Schermen daarin zeer geschikt. UPP kan u helpen met een offerte op maat en het aanvragen van de vergunning.