Home LED boarding

LED boarding

LED Boarding

LED Boarding is een geavanceerd systeem van bewegende beelden, waardoor de attentiewaarde verhoogt. Hoe kleiner de pixel hoe scherper het beeld en hoe sprekender de advertentie. LED Boarding biedt sponsoren de mogelijkheid om op een opvallende manier te adverteren en in te spelen op actualiteiten.

Computergestuurde input
Met één druk op de knop kan actuele informatie worden toegevoegd aan alle draaiende en schuivende reclame-uitingen. Ook instellingstijden kunnen worden bijgesteld bij zomerse zon of donker winterweer voor de optimale exposure.

Mocht u informatie wensen, mail ons.

 

IMG_7066 - kopie

 

 

 

 

 

 

 

 

SOFTWARE

Wij zijn gespecialiseerd in LED schermen en LED boarding. Vanuit onze ervaring in de markt, beseffen wij als geen ander dat alle facetten, van hard- tot software, optimaal op elkaar moeten zijn afgestemd om tot succes te komen. Daarom bieden wij een turn-key totaal concept, waarbij het ons niet om vierkante meters gaat, maar om een oplossing waar u het meest baat bij heeft. Vanuit dit perspectief, weten wij ook dat als een led scherm eenmaal draait, het gaat om de manier waarop u het led scherm bedient en aanstuurt. Daarom hebben wij score software ontwikkeld. Vanuit onze ervaring weten wij, dat geen een scoreprogramma hetzelfde is. Iedere sportclub heeft zijn eigen, specifieke wensen. In samenspraak met u, wordt deze software voor u op maat gemaakt om zodoende de optimale playflow te creëren.

Een score programma dat niet scoort, wordt niet gebruikt.

Naast basale functies zoals tijd, score, strafkaarten, wissels, sponsormogelijkheden en mededelingen, ondersteund onze software diverse koppelingen met hardware, software en internetkoppelingen.

Te denken valt hierbij aan:

Matrix en video switchers, camera inputs, diverse soorten video inputs, video streams en webpagina’s. Het aantal mogelijkheden is ongekend en ons framework is uitermate flexibel om samen met u nieuwe wensen te integreren. Inmiddels hebben wij dan ook naar volle tevredenheid voor tientallen sportclubs score software mogen ontwikkelen waarbij wij ook veel hebben mogen leren. Knowhow waarvan ook u profiteert.

Heeft u vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen wij leggen u graag uit hoe alles werkt.