Home ROLL boarding

ROLL boarding

ROLL boarding = verticaal roterende reclameborden

In eigen huis worden de posters vervaardigd waardoor de afbeeldingen op de boarding scherp en helder van kleur zijn. Voeg daar de mogelijkheden qua afmetingen en doordraaitijden bij en deze permanente aandachttrekkers zijn een meerwaarde voor sponsoren. De roterende reclameborden zijn binnen en buiten te gebruiken.

Uniek Uythofsysteem verdraagt professionele poeiers en harde ballen
Achter het doel vereist de boarding iets extra’s. Met de Uythof boarding is het risico op beschadiging bij harde schoten en een hockeybal nihil. Voor clubs in de topklasse en hoofdklasse voetbal, hockey, kaats- en basketbalverenigingen biedt ROLL boarding een professionele uitstraling op groot formaat. De borden zijn snel en eenvoudig visueel aan te passen bij acties of nieuwe sponsoren. ROLL boarding biedt in vergelijking met statische borden of Trisigns ongekende mogelijkheden. Uythof plaatst en onderhoudt het systeem zodat sponsoren en sportliefhebbers in ieder geval langs de lijn kunnen genieten.

Wijzigingen makkelijk en snel op de boarding
Met 1 telefoontje verzorgen wij de aanpassing vóór de volgende thuiswedstrijd, vanaf het bedrukkingsvoorstel tot aan een akkoord van sponsoren en de definitieve montage. Koop, huur of huurkoop is allemaal mogelijk. Ook klaar voor een roterende aandachttrekker op de club? Mail Uythof!

 

fotos-site