Home LED Exposurent

LED Exposurent

LED Exposurent – verhuur of (huur)koop LED-systemen

LED-Exposurent is gericht op verhuur  of (huur)koop van alle mogelijke soorten LED-systemen.

Of het nu gaat om een LED-display, LED-boarding of LED-reclamezuil…het is allemaal mogelijk!

LED schermen voor de site Jenny

 

LED-reclamezuil
Deze in huis ontwikkelde draaibare reclamezuil van 5 x 3 meter of 7 x 5 meter schreeuwt om aandacht en is zonder bouwaanvraag te plaatsen. De roterende buis met LED-panelen is geplaatst in een stalen frame op een betonnen voet en torent hoog boven iedereen uit.

Afwisselende mogelijkheden en plaatsing
De Led-reclamezuil is uitermate geschikt voor plaatsing in de hoek van het veld. Herhalingen en de score, afgewisseld met advertenties van sponsoren, worden snel en duidelijk zichtbaar weergegeven. Ook kunnen de wedstrijdbeelden bij een uitwedstrijd in het eigen stadion worden getoond waar inkomsten uit gegenereerd kunnen worden. Daarnaast kan het systeem ook buiten wedstrijddagen worden gebruikt door het LED- scherm naar de weg te draaien waardoor het tal van mogelijkheden biedt aan nabij gevestigde bedrijven of andere adverteerders.

Het systeem kent diverse pakketmogelijkheden en is zowel te huur als te koop.

foto site LED zuilen

SOFTWARE

Wij zijn gespecialiseerd in LED schermen en LED boarding. Vanuit onze ervaring in de markt, beseffen wij als geen ander dat alle facetten, van hard- tot software, optimaal op elkaar moeten zijn afgestemd om tot succes te komen. Daarom bieden wij een turn-key totaal concept, waarbij het ons niet om vierkante meters gaat, maar om een oplossing waar u het meest baat bij heeft. Vanuit dit perspectief, weten wij ook dat als een led scherm eenmaal draait, het gaat om de manier waarop u het led scherm bedient en aanstuurt. Daarom hebben wij score software ontwikkeld. Vanuit onze ervaring weten wij, dat geen een scoreprogramma hetzelfde is. Iedere sportclub heeft zijn eigen, specifieke wensen. In samenspraak met u, wordt deze software voor u op maat gemaakt om zodoende de optimale playflow te creëren.

Een score programma dat niet scoort, wordt niet gebruikt.

Naast basale functies zoals tijd, score, strafkaarten, wissels, sponsormogelijkheden en mededelingen, ondersteund onze software diverse koppelingen met hardware, software en internetkoppelingen.

Te denken valt hierbij aan:

Matrix en video switchers, camera inputs, diverse soorten video inputs, video streams en webpagina’s. Het aantal mogelijkheden is ongekend en ons framework is uitermate flexibel om samen met u nieuwe wensen te integreren. Inmiddels hebben wij dan ook naar volle tevredenheid voor tientallen sportclubs score software mogen ontwikkelen waarbij wij ook veel hebben mogen leren. Knowhow waarvan ook u profiteert.

Heeft u vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen wij leggen u graag uit hoe alles werkt.

 

Bent u ook op zoek naar meer exposure? Neem dan contact met ons op voor mogelijke opties.